Barion Pixel
Menu
Your Cart

Bérlés

Ne aggódjon a cipőtisztító gép miatt. Mi mindenről gondoskodunk amennyiben a kefék kopottak ,cseréljük amennyiben a gép meghibásodik azonnal cseréljük Önnek szervizzel javítással nem kell foglalkoznia.

 

Hadd Csillogjon

Folyamatos szervíz háttérrel, gondoskodunk arról ha tőlünk bérel, a gép tiszta kefékkel és mindig tiszta tartállyal lesz felszerelve rendszeresen karbantartva.

Minden évben több ezer liter cipő ápolóval töltjük fel gépeinket, amelyek több mint százezer felhasználó számára biztosítanak fényes cipőt. Ez nem minden A ShoeCare egy olyan koncepciót alakított ki, amely jól működik, és amelyet ügyfeleink nagyra értékelnek. Mint a cipőt is ápolni kell, ennek megfelelően cipőtisztító gépet is rendszeresen ápolni kell, hogy tökéletesen működjön. Szolgáltatószemélyzetünk minden 4.-8 héten úgynevezett rutin látogatást végez a kihelyezett gépeknél. A gépet belülről és kívülről is tisztára törlik, a cipőápoló folyadékot újra töltik, a keféket megtisztítják, a szőnyeget porszívózzák. Amennyiben gépeink nem az ügyfelek elégedettsége szerint működnek, azonnal sürgősségi intézkedést végzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy  a gép működik, ha szükséges, csere gépet biztosítunk. A cserekefék szolgáltatásunk részét képezik.

 

 

Miért béreljen cipőtisztító gépet?     Azon felül ,hogy szeretné cipője ragyogjon más előnye is van

  1. Elegáns és ápolt megjelenés ügyfelei előtt
  2. Ügyfelei- vendégei számára exluzív szolgáltatás, jó érzést eredményez egy ápolt cipő
  3. ápolja és tartósabbá teszi a cipőket bőrápoló impregnálja cipőjét , és ellenállóbb lesz a nedvességnek
  4. Jól ápolt cipő egy fontos részlet mely meghatározza megjelenését
  5. kevesebb szennyeződés jut az épület területére , ezzel alacsonyan tartva takarítási költségeit
  6. A gép használata során a szennyeződések nagy részét a gép eltávolítja , ennek köszönhetően higiéniai előnyökkel is szolgál.
Cookie -kat használunk. A korlátlan szolgáltatás garantálásához fogadd el a cookie-k használatát.