Barion Pixel
Menu
Your Cart

Rólunk

„Minden bizonnyal egy szép ápolt cipő elősegíti a jó benyomást, csakúgy mint egy pár koszos, nem fényes cipő rontja még a legelegánsabban öltözött emberről kialakult képet”. 

 

Cégünk vállalja egyedi igények alapján a cipő tisztító berendezések festését, szállítását, telepítését, üzembehelyezését, és havi rendszerességgel tisztítását, karbantartását, speciális bőrápolóval történő utántöltését.

ShoeCare.hu cipőtisztító gépek széles választékát kínálja annak érdekében, hogy minden ügyfél igényeit maradéktalanul kitudja elégíteni legyen az bevásárló központ, hotel, irodaház, autókereskedő, edzőterem, magánrendelő vagy magán háztartás. Karbantartás gyakoriságát úgy határozzuk meg, hogy tükrözze minden ügyfél egyedi igényeit.

A cipőtisztító gépek és cipőápolás nem új jelenség, ugyanakkor koncepcióinkkal az otthoni időigényes, piszkos feladatot egyszerű és kényelmes rutinos megoldásra cseréljük , legyen munkahelyen vagy útközben.

Ennek megfelelően cipő tisztító gépeink megtalálhatók, reptereken, parkolókban , áruházakban, hotelekben , irodaházakban , közintézményekben autókereskedésekben, és számos háztartásban. Cipőtisztító gépeket biztosítanak számos helyen a vállalatok alkalmazottak számára, például biztosító társaságoknál , valamint sok vállalat szolgáltatásként ügyfelei számára helyezi ki a cipőtisztító gépet.

Cipőtisztító gépeink Németországban készülnek a legmagasabb minőségben , a gyártó Heute Gmbh. 1905- óta foglalkozik cipőtisztító berendezések gyártásával és világ szinten nagy elismerésnek örvend ennek megfelelően a minőség miatt semmi aggodalomra nincs ok. Másik gyártónk  ESFO Svéd üzemmel rendelkezik időtálló Svéd formatervezés és szintén magas minőség jellemezi. Minden forgalmazott és bérlésre kihelyezett cipőtisztító gépet magas minőségben előállított lószőr kefékkel szerelnek és nagy teljesítményű halk motorral.

Cookie -kat használunk. A korlátlan szolgáltatás garantálásához fogadd el a cookie-k használatát.